Gezonde voeding om je lichaam dagelijks te zuiveren

Gezonde voeding is ongetwijfeld de beste manier om je lichaam te zuiveren van alle giftige afvalstoffen die zich dagelijks in je lichaamsweefsels opsloegen.  De gemakkelijkste manier om je lichaam te ontgiften is gezond eten en voldoende bewegen.  
Dat zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang. Op die manier worden alle giftige afvalstoffen tijdig afgebroken en uit je lichaam verwijdert.
Wat is de meest gezonde voeding voor een schoon lichaam zonder afvalstoffen? 
Ben je dikwijls vermoeid zonder aanwijsbare redenen? Heb je last van je spijsvertering of kamp je met huidproblemen? 

Dan is je lichaam wellicht aan een grondige schoonmaakbeurt toe. Je lichaam ontgiften door alle opgeslagen afvalstoffen tijdig af te breken en uit je lichaam af te voeren zal je gezondheid niet alleen verbeteren.
Het doet te tegelijk meer vet verbranden en gemakkelijker afvallen. Om je lichaam te zuiveren zijn geen dure of ingewikkelde therapieën of drankjes voor nodig. 

Een combinatie van gezonde voeding en voldoende bewegen is de eenvoudigste manier om je lichaam dagelijks van zijn toxische afvalstoffen te verlossen.


Eet natuurlijk

Zorg er in de eerste plaats voor dat je lichaam zo weinig mogelijk afvalstoffen naar binnen krijgt. Dat doe je door zo natuurlijk mogelijk te eten zonder bewerkt vlees of andere bewerkte voeding.

Om je lichaam zo zuiver mogelijk te houden consumeer je best zo weinig mogelijk:

  • Bewerkte voeding: en vooral bewerkt en rood vlees
  • Voeding rijk aan verzadigde vetten: zoals snoep, koekjes en gebal
  • Voeding rijk aan snelle koolhydraten: waaronder voor geraffineerde witte suiker en voeding rijk aan zetmeel, witte deegwaren en witte rijst
  • Voeding met weinig voedingsvezels
  • Beperk zoveel mogelijk het gebruik van frisdranken, energiedraken, koffie en cafeïnerijke dranken en tabak
  • Stress

Vele manieren om je lichaam te zuiveren

Er bestaan inderdaad vele manieren om je lichaam te zuiveren. De eenvoudigste manier, gezonde voeding met gezond eten en voldoende bewegen, is ook de goedkoopste en de meest doeltreffende. 

Op die manier zuiver je je lichaam iedere dag.

Gezonde voeding om je lichaam te zuiveren ontdek je HIERReacties

Populaire posts van deze blog

Voeding: dit mag je eten bij een maagontsteking

Vitamine B 17 in staat kanker cellen te doden

Acute alvleesklierontsteking kan dodelijk zijn