Doorgaan naar hoofdcontent

Het HCG Dieet doet je 3 kilo afvallen in 1 week

Velen zoeken de oplossing van hun gewichtsprobleem in het omstreden HCG dieet. Erg omstreden vanwege zijn vele bijwerkingen. Het betreft hier een ongezond crash dieet, dat onze gezondheid veel meer kwaad dan goed doet. 
Afvallen doe je niet met een dieet, maar met een gezond eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging. Afvallen gaat dan langzamer, maar de kilo’s overgewicht die je op verliest ben je definitief kwijt en komen dus nooit meer terug.
Tijdens het HCG dieet moeten we ons zelf inspuiten met het HCG hormoon.
Ons metabolisme os stofwisseling is sterk afhankelijk van onze hormonen. Hoe actiever ons metabolisme, hoe meer opgeslagen lichaamsvet we verbranden, en hoe makkelijker we afvallen.
Het HCG of Humaan Chorion Gonadotropide, maakt ons lichaam aan. Dat geldt zowel bij mannen, als bij vrouwen. 
Vooral bij vrouwen zorgt dit hormoon voor extra vetverbranding, vooral tijdens de zwangerschap. Zo ontstond het HCG dieet.
Dit omstreden dieet:
• Duurt maximaal 23 dagen
• In deze periode wordt het HCG hormoon regelmatig ingespoten
• Met het HCG dieet mogen we dagelijks niet meer dan… 500 calorieën innemen
• Doet ons gemiddeld drie kilo overgewicht verliezen in 1 week

Voor makkelijker afvallen moet je meer vet verbranden

Wil je meer vet verbranden en sneller afvallen?  Dan moet je naast gezond eten met de juiste voeding, ook meer opgeslagen lichaamsvet verbranden. En dan is het Vet Verliezen 1.0 Programma zeker iets voor jou.
Het Vet Verliezen 1.0 programma van Mark Van Oosterwijck is geen wondermiddel.
Zonder inspanningen lukt het je met zijn programma ook niet om meer vet te verbranden.
Met de nodige discipline en motivatie is het wel een uitstekende manier om op een verantwoorde en dus gezonde manier meer vet te verbranden.
Geraak je, ondanks gezond eten en voldoende beweging niet van je laatste vet verlost, en ben je voldoende gemotiveerd om meer spieren te kweken en je laatste vet te verliezen?
Weet je zeker dat je dit langer dan twee weken kunt volhouden? Dan is het Vet Verliezen 1.0 programma wellicht iets voor jou!

Een uitgebreide en onafhankelijke review over Het Vet Verliezen 1.0 programma, lees je HIER

Ongezond crash dieet

Met amper 500 calorieën per dag, gaat het hier om een ongezond crash dieet. De hoeveelheid calorieën die we dagelijks nodig hebben hangt van verschillende factoren af. In de eerste plaats van ons geslacht, onze leeftijd en van de duur en de intensiteit van onze inspanningen.
Het aantal calorieën voor mannen ligt tussen de 2100 en 2500. Bij vrouwen ligt de grens tussen 1800 en 2100 calorieën.
Met amper 500 calorieën per dag kampen we al snel met een extreem tekort aan gezonde voedingsstoffen, waaronder vooral vitaminen, mineralen en sterke voedingsvezels.
Zo’n ongezond crash dieet is onmogelijk lang vol te houden. 
Eens in onze oude, lees ongezonde eetgewoonten hervallen; vliegen de kilo’s er sneller aan we ze verloren.
Een tekort aan gezonde voedingsstoffen vergroot dan weer ons risico op allerlei aandoeningen.

Een dieet van amper 23 dagen is veel te kort

Het HCG dieet duurt amper 23 dagen, veel te kort om blijvende resultaten op te leveren. Ten eerste is het dieet veel te kort om echt te slagen.
Afvallen lukt alleen met een gezond eet- en leefpatroon met gezond eten en voldoende bewegen
Verantwoord afvallen is in de eerste plaats een zaak van gezond eten met de juiste voeding (70%) en voldoende bewegen (30%).
Gezond gewicht verliezen doen we door meer opgeslagen lichaamsvet te verbranden.
Zo’n gezond eetpatroon is ongetwijfeld het Vet Verliezen 1.0 Programma. 

Jij wilt toch ook meer vet verbranden om makkelijker af te vallen?

Maak dan zeker kennis met het Vet Verliezen 1.0 Programma met honderden gezonde voedingstips en originele recepten met puur natuurlijke en vet verbrandende ingrediënten.
Dat Vet Verliezen 1.0 Programma hielp ondertussen al meer dan 10000 Nederlanders en bijna evenveel Belgen definitief van hun vervelend buikje en van hun overgewicht af.

Ben jij de volgende?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Voeding: dit mag je eten bij een maagontsteking

Een maagontsteking of gastritis is een veel voorkomende aandoening die spijtig genoeg nog teveel wordt onderschat. Een maagontsteking is zeker niet leeftijdsgebonden, maar komt wél veel meer bij vijftigplussers. Het is meestal het gevolg van een ongezonde levensstijl. Er zijn uiteraard veel meer oorzaken van gastritis. Je voeding is erg belangrijk bij het voorkomen van een maagontsteking. Wat mag je dan wél eten en welke voeding is zéker te mijden?

Een maagontsteking is eigenlijk niets anders dan een ontsteking van je maagslijmlvlies. Daar zijn verschillende oorzaken voor. In de eerste plaats is zo'n ontsteking van je maagslijmvlies het gevolg van een acute of van een langdurige en dus chronische irritatie van het slijmvlies van je maag. Een maagontsteking komt vooral bij vijftigplussers, soms zelfs zonder dat ze het zelf beseffen omdat gastritis lang niet altijd gepaard gaat met symptomen. Een maagaandoening steekt soms plots de koop op, maar is in de meeste gevallen het gevolg va…

Vitamine B 17 in staat kanker cellen te doden

Kanker is zonder twijfel de meest dodelijke ziekte, zéker in de geïndustrialiseerde wereld. Valt de diagnose, dan worden we met het onvermijdelijke geconfronteerd en stort letterlijk onze wereld in. Er werden al wel heel wat therapieën ontwikkeld die de kankerpatiënt langer en in meer comfortabele omstandigheden doet leven. Een écht doeltreffend geneesmiddel tegen de gevreesde ziekte werd vooralsnog niet gevonden. Volgens sommigen ligt de oplossing nochtans voor het grijpen. Voedsel rijk aan vitamine B 17 is volgens velen in staat kankercellen te doden. Vitamine B 17 komt in heel wat voedingsstoffen voor en wordt niet voor niets de natuurlijke chemokuur genoemd. Wat is deze wondervitamine B 17 dan wel, en wat doet ze in ons lichaam?Vitamine B17 is wellicht minder bekend dan zijn overige collega's uit de B- familie, maar daarom dus zeker niet minder belangrijk. Vitamine B17 wordt in medische kringen ook wel laetrile genoemd. Het is net als zijn broertje de vitamine B15 een wat men …

Acute alvleesklierontsteking kan dodelijk zijn

Steve Jobs, stichter én bezieler van  Apple, overleed aan de gevolgen van kanker aan de alvleesklier of pancres. De wereld treurde om Steve Jobs, die gedurende vele jaren het aangezicht van onze maatschappij mee bepaalde, maar tegelijkertijd maakten we ook op negatieve wijze kennis met onze alvleesklier. De meerderheid wist niet eens van het bestaan van dit orgaan. Nochtans speelt je alvleesklier een erg belangrijke rol bij het spijsverteringsproces. Wat is nu precies de alvleesklier en  welke functie heeft dit orgaan? Wat zijn de symptomen van problemen met de alvleesklier, en hoe kunnen we deze in  de eerste plaats voorkomen, maar ook genezen?


Ondanks onze geringe kennis van de alvleesklier of pancreas, heeft dit orgaan een erg belangrijke functie. Je alvleesklier is een langgerekte, trosvormige en één van de grootste klieren van je lichaam. Je alvleesklier bevindt zich achter in je bovenbuik,  en is de naaste buur van je twaalfvingerige darm, je lever en je gal. Bij volwassenen is d…