Vijftien kilo vermageren met het kyalin proteïne dieet

Een dieet waarmee je in amper één maand maar liefst vijftien kilo aan lichaamsvet kwijt speelt. Dat is wat het Kyalin proteïne dieet ook voor jou kan betekenen. De groeiende populariteit van dit dieet is dan ook meteen verklaard. Vraag is echter of iedereen wel in staat is zo'n strak dieet te volgen. En nog: is het voor iedereen wel gezond in zo'n korte tijd zoveel te vermageren? Hoe ziet dit wonderdieet er dan wel uit, en is iedereen in staat om met dit Kyalin proteïne dieet zo'n dratische resultaten te boeken?
Kyalin is een proteïnedieet waardoor
je spiermassa onaangetast blijft
De laatste tijd is ook bij ons heel wat te doen omtrent dit Kyalin dieet. Het gaat hier om een recent proteïne dieet dat nu ook in ons land aan zijn opmars is begonnen. Het lijkt wel een wonderdieet. Tot vijftien kilo overgewicht verliezen in amper één maand tijd, is dat niet iets waar we tot hiertoe allemaal alleen maar van konden dromen?Minimum aan koolhydraten en vetten


Een proteïne dieet als Kyalin wordt in de eerste plaats gekenmerkt door een minimum aan koolhydraten en vetten en een maximum aan proteïnes.  Proteïnerijke voeding wordt je vooral geleverd door rood vlees, door kip, vis, eieren en door allerlei zuivelproducten. Proteïnes zijn eiwitten die ook voorkomen in alle sojaproducten, in bonen, granen, noten en in volkorenproducten. Ze bestaan hoofdzakelijk uit aminozuren die je lichaam nodig heeft voor de aanmaak van hormonen en enzymen. Deze laatsten staan in voor de opbouw van spierweefsel. Bij een gezonde en gevarieerde voeding krijg je voldoende proteïnes naar binnen. De meesten van ons kampen echter met een tekort aan proteïnes. Dat is meestal het geval met zij die zware lichamelijke inspanningen leveren, na ziekte of operatief ingrijpen of bij adolescenten in volle ontwikkeling.


Jojo effect is uitgesloten

Als gevolg van een tekort aan eiwitten en een tragere stofwisseling wordt bij de klassieke diëten spiermassa afgebouwd. Bij de meeste diëten spelen koolhydraten een hoofdrol. De proteïnerijke Kyalin supplementen zorgen er je razendsnelle vermageringsproces voor dat zowel je spiermassa als vetverbranding op hetzelfde niveau blijft van voor je dieet.

Je spiermassa wordt met Kyalin
niet afgebouwd zodat het jojo
effect geen kans krijgt
Die aanpak zorgt er voor dat het bekende jojo- effect bij het kyalin dieet geen schijn van kans krijgt, waardoor je jouw meest ideale gewicht blijft behouden.

Niet met lever en nierproblemen

Het Kyalin dieet is niet voor iedereen geschikt. Vraag daarom eerst het advies van je dokter.
Zoals met alle diëten, zijn zwangere vrouwen en zij die borstvoeding geven van dit dieet uitgesloten.
Ook patiënten met kanker of zij die problemen hebben met nieren en/of lever vragen best eerst de raad van hun dokter.

Proteïnedieet zonder neveneffecten

Belangrijk voordeel aan dit Kyalin dieet is ongetwijfeld het compleet achterwege blijven van om het even welke neveneffecten ook. Je moet je dan uiteraard laten begeleiden, je strikt houden aan de basisprincipes van het Kyalin dieet en extra vitamines en mineralen slikken.

Afslanken in drie fasen

Het Kyalin dieet is opgebouwd rond drie fasen. Tijdens de afslankfase is het dieet gebaseerd op het eten van groenten, eiwitrijke voeding en proteïnesupplementen die je bij  je Kyalin coach kunt aanschaffen.Tijdens de tweede fase is het eten van koolhydraten en fruit weer toegelaten.

Na de afslankfase mag je weer naar hartelust alle
mogelijke fruitsoorten eten
Je proteïnerijke voeding wordt vanaf dat ogenblik stelselmatig afgebouwd en in de derde en laatste fase moet je jouw nieuw eetpatroon gewoon aanhouden.

Weg hongergevoel

Een ander voordeel is het compleet afwezig blijven van ieder hongergevoel. Dat is de oorzaak waarom je met dit Kyalin dieet zoveel kilo's kwijt speelt in zo'n korte tijd. Tijdens dit dieet gaat je lichaam na maximum drie dagen in ketose, waardoor ieder hongergevoel verdwijnt. Ketose ontstaat bij de overschakeling op vetverbranding door een tekort aan koolhydraten

Dit Kyalin dieet kost in de eerste fase gemiddeld zo'n 350 euro per maand voor de aankoop van de proteïnesupplementen, vitamines en mineralen. Daarna wordt het dieet afgebouwd en moet je dus steeds minder aankopen. Deze prijs is relatief, want bij andere diëten moet je ook vitamines en mineralen slikken om gezond en in conditie te blijven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Voeding: dit mag je eten bij een maagontsteking

Vitamine B 17 in staat kanker cellen te doden

Acute alvleesklierontsteking kan dodelijk zijn