Doorgaan naar hoofdcontent

Gezond diëten: weet wat je eet

Je hebt nu al enige tijd  te kampen  met ernstig overgewicht, je probeerde met alle mogelijke middelen die overtollige kilo's overboord te gooien, maar alle inspanningen waren tot hiertoe tevergeefs. Als gevolg van  dat overgewicht wordt je meer en meer geconfronteerd met allerlei gezondheidsklachten als hoofdpijn, en gewrichts- en spierpijnen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden om je streefgewicht zo dicht mogelijk te benaderen en daarna onder controle te houden. Gezond en doeltreffend afvallen hangt van verschillende factoren af, maar je voeding speelt daarbij ongetwijfeld een hoofdrol. Weet wat en hoe je eet is een programma dat speciaal werd samengesteld om op een gezonde en verantwoorde manier te vermageren. Wat houdt het Weet hoe je eet -programma precies in, en welke effecten heeft dit vermageringsprogramma op je gezondheid?


Velen willen wat graag van hun overtollige kilo's af, maar liefst op de meest gemakkelijke manier, dus zonder al te veel inspanningen. Ze zijn bang dat ze voortaan dat lekkerste gerechten aan kant zullen moeten laten staan. Teveel mensen zijn  er nog steeds ten onrechte van overtuigd dat diëten onmogelijk samengaat met lekker eten. Niets is nochtans minder waar. Lekker eten moet niet per sé afgestraft worden met een toenemend lichaamsgewicht. Wil je afslanken, dan moet je alleen je lichaam ontgiften en zowel je levens- als je voedingswijze aanpassen. Eens beiden achter de rug, moet je alleen weten hoe je eet.


Voldoende brandstof noodzakelijk

Om te weten hoe en wat je mag eten, moet je in de eerste plaats weten wat je lichaam écht nodig heeft om te kunnen presteren. Je lichaam is vergelijkbaar met een verwarmingstoestel. Ieder verwarmingstoestel heeft brandstof nodig om energie te kunnen produceren. Velen stoken hun lichaam echter op een foute manier, door het teveel suikers en vetten toe te dienen. Daardoor gaat je lichaam onvoldoende verbranden en vlug vervuild geraken. Met het 'Weet hoe je eet' programma wordt je lichaam gedurende 42 dagen weer schoon gemaakt, waardoor zowel je vetverbranding als je stofwisseling weer op peil worden gebracht.De vele lichaamsvreemde stoffen zijn oorzaak
van allerlei aandoeningen, waaronder celulitis
 Te veel lichaamsvreemde stoffen

Onze moderne voeding bevat teveel lichaamsvreemde stoffen om gezond te kunnen zijn. Je lichaam kan deze massale hoeveelheden ongezonde voeding onmogelijk aan, waardoor ophopingen ontstaan, met overgewicht en vervuiling van je lichaam als gevolg. Deze lichaamsvervuiling is oorzaak van allerlei gezondheidsklachten, waaronder allerlei allergieën, angst en depressies, stress, cellulitis, ouderdomsdiabetes, gewrichts- en spierklachten, te hoge bloeddruk en cholesterolgehalte, ernstige vermoeidheid, maag- en darmklachten, overgangsklachten, huidproblemen, hoofdpijn, snurken, hypoglycemie, zwaarlijvigheid en verslaafdheid aan koolhydraatrijke voeding.


Lichaam ontgiften van allerlei afvalstoffenIn een eerste fase van in totaal 42 dagen, ga je volgens het Weet hoe je eet plan, jouw lichaam ontgiften van alle mogelijke stoffen, die hoofdzakelijk opgeslagen zijn in je spierweefsel en in je vetcellen.Tijdens deze periode is diëten uitgesloten, dat leidt enkel tot spierafbraak. Je zal wél je aantal slechte koolhydraten en vetten tot een strikt minimùm moeten beperken. Je hebt niettemin keuze uit magere vlees- en vissoorten, gevogelte, allerlei magere zuivelproducten, graan en verse groenten en fruit. In deze periode gaat het er hoofdzakelijk om je lichaam op een gezonde manier optimaal te voeden, zodat alle giftige ballast overboord kan gegooid worden.

Extra voedingssupplementen en proteïnes

Je lichaam ontgiften doe je bij voorkeur met verse groenten en fruit,
en dit bij iedere seizoenswissel.
Om je lichaam zo doeltreffend mogelijk te ontgiften, moet je de nodige voedingssupplementen en plantaardige proteïnes slikken. Deze helpen je je overtollige vetreserves te verbranden en af te voeren. Je krijgt daarvoor een coach aangewezen, die je dagelijks op de hoogte brengt van alles wat je de dag tevoren hebt gegeten. Die coach zal dan aan de hand van die gegevens nodige feedback een aanwijzingen geven.

Proper lichaam

Na deze ontgiftingsperiode van 42 dagen mag je weer alles met mate eten. Je lichaam is weer brandschoon en kan er weer een poosje tegen. Je eet bij voorkeur iedere drie uur kleine porties in plaats van dageslijks drie grotere.

Prijs van het whje- programma

Om dit speciaal ontworpen 'Weet wat je eet' programma succesvol  te volgen, koop je eenmalig een pakket bestaande uit een stappenteller, een persoonlijke toegangscode tot de website en alle nodige informatie voor 62 euro. Afhankelijk van het totaal aantal kilo's dat je kwijt wil, betaal je maximaal 35 euro per week voor je persoonlijke begeleiding en noodzakelijke voedingssupplementen. Na de ontgiftingsperiode betaal je wekelijks 3,5 euro voor de supplementen die je zullen helpen bij de wekelijkse schoonmaakdag.
  • Info: je krijgt alle nodige info op http://www.weetghoejeeet.be/  waar je voor deze gezondheidskuur ook meteen kan inschrijven.
  • Resultaat: je mag maandelijks een gewichtsverlies verwachten van gemiddeld drie kilo.


Wekelijks koolhydraatrijke opruimdag

Eens deze grote schoonmaakperiode van 42 dagen achter de rug, wordt er wekelijks een koolhydraatrijke opruimdag ingelast om je lichaamsgewicht op peil te houden. Zo leg je stevige fundamenten met een blijvend resultaat tot gevolg, en is er niet het minste sprake van het nochtans overbekende jojo- effect. Zo blijft jouw lichaam in de juiste balans.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Voeding: dit mag je eten bij een maagontsteking

Een maagontsteking of gastritis is een veel voorkomende aandoening die spijtig genoeg nog teveel wordt onderschat. Een maagontsteking is zeker niet leeftijdsgebonden, maar komt wél veel meer bij vijftigplussers. Het is meestal het gevolg van een ongezonde levensstijl. Er zijn uiteraard veel meer oorzaken van gastritis. Je voeding is erg belangrijk bij het voorkomen van een maagontsteking. Wat mag je dan wél eten en welke voeding is zéker te mijden?

Een maagontsteking is eigenlijk niets anders dan een ontsteking van je maagslijmlvlies. Daar zijn verschillende oorzaken voor. In de eerste plaats is zo'n ontsteking van je maagslijmvlies het gevolg van een acute of van een langdurige en dus chronische irritatie van het slijmvlies van je maag. Een maagontsteking komt vooral bij vijftigplussers, soms zelfs zonder dat ze het zelf beseffen omdat gastritis lang niet altijd gepaard gaat met symptomen. Een maagaandoening steekt soms plots de koop op, maar is in de meeste gevallen het gevolg va…

Vitamine B 17 in staat kanker cellen te doden

Kanker is zonder twijfel de meest dodelijke ziekte, zéker in de geïndustrialiseerde wereld. Valt de diagnose, dan worden we met het onvermijdelijke geconfronteerd en stort letterlijk onze wereld in. Er werden al wel heel wat therapieën ontwikkeld die de kankerpatiënt langer en in meer comfortabele omstandigheden doet leven. Een écht doeltreffend geneesmiddel tegen de gevreesde ziekte werd vooralsnog niet gevonden. Volgens sommigen ligt de oplossing nochtans voor het grijpen. Voedsel rijk aan vitamine B 17 is volgens velen in staat kankercellen te doden. Vitamine B 17 komt in heel wat voedingsstoffen voor en wordt niet voor niets de natuurlijke chemokuur genoemd. Wat is deze wondervitamine B 17 dan wel, en wat doet ze in ons lichaam?Vitamine B17 is wellicht minder bekend dan zijn overige collega's uit de B- familie, maar daarom dus zeker niet minder belangrijk. Vitamine B17 wordt in medische kringen ook wel laetrile genoemd. Het is net als zijn broertje de vitamine B15 een wat men …

Acute alvleesklierontsteking kan dodelijk zijn

Steve Jobs, stichter én bezieler van  Apple, overleed aan de gevolgen van kanker aan de alvleesklier of pancres. De wereld treurde om Steve Jobs, die gedurende vele jaren het aangezicht van onze maatschappij mee bepaalde, maar tegelijkertijd maakten we ook op negatieve wijze kennis met onze alvleesklier. De meerderheid wist niet eens van het bestaan van dit orgaan. Nochtans speelt je alvleesklier een erg belangrijke rol bij het spijsverteringsproces. Wat is nu precies de alvleesklier en  welke functie heeft dit orgaan? Wat zijn de symptomen van problemen met de alvleesklier, en hoe kunnen we deze in  de eerste plaats voorkomen, maar ook genezen?


Ondanks onze geringe kennis van de alvleesklier of pancreas, heeft dit orgaan een erg belangrijke functie. Je alvleesklier is een langgerekte, trosvormige en één van de grootste klieren van je lichaam. Je alvleesklier bevindt zich achter in je bovenbuik,  en is de naaste buur van je twaalfvingerige darm, je lever en je gal. Bij volwassenen is d…